Muziekhuis Souman

Met trots kunnen wij aankondigen dat wij de online marketing voor Muziekhuis Souman gaan verzorgen. Bij deze muziekwinkel kun je onder andere online een elektrische of akoestische gitaar kopen, een orgel kopen of een piano kopen. Klanten kunnen zich oriënteren in de online muziekwinkel of direct online het gewenste artikel bestellen.

Wie is Muziekhuis Souman?

Muziekhuis Souman is sinds 1977 een begrip in de regio. In 2013 zijn ze vanuit Wezep verhuist naar een prachtig nieuw pand op het H2O bedrijventrein in Hattemerbroek. Naast de stenen muziekwinkel exploiteren ze tevens de webwinkel Souman.nl. Op deze site is een groot deel van het assortiment te vinden zoals akoestische & elektrische gitaren van diverse topmerken, Johannus orgels Yamaha piano's. Tevens kun je hier een digitale piano kopen. Muziekhuis Souman is ook zeer actief op Facebook.

Wat gaan wij doen?

Wij gaan er alles aan doen om de online muziekwinkel goed vindbaar te maken in zowel de organische zoekresultaten en in de Adwords advertenties.

Ook klant worden?

Bel ons gerust op 06-137 83 844 om de mogelijkheden te bespreken. Voor elke klant, groot of klein, proberen wij maatwerk te leveren. Een succesvol bedrijf begint tegenwoordig bij een gedegen aanpak van de online marketing!

©2015 Heibrink Internet Diensten - Maisakker 4 8091 MZ Wezep KvK-nummer: 08123277 / BTW Nr: NL 1928.35.762.B01 Tel: 06-137 83 844

Alle rechten voorbehouden - Design door MediaGraphic