Klanten

Heibrink Internetdiensten helpt diverse bedrijven om hun online marketing naar een hoger plan te brengen. Bekijk hier enkele van onze klanten waarvoor wij de online marketing verzorgen. Te denken valt hierbij aan het hoger komen in zoekmachines en het verzorgen van online advertenties zoals Google Shopping en Google Adwords.

Enkele voorbeelden van klanten zijn:

Souman Vuurwerk Hattem

Wat doet Souman Vuurwerk?

SoumanVuurwerk.nl uit Hattem is één van de grootse vuurwerkspecialisten in de regio Zwolle. Met een voorraad van 10.000 kg vis je bij deze vuurwerkwinkel niet snel achter het net. Uniek aan SoumanVuurwerk.nl is dat je niet alleen tijdens de voorverkoop vuurwerk kunt bestellen, maar ook tijdens de afhaaldagen online je vuurwerk alvast thuis kunt uitzoeken en bestellen.

Souman Vuurwerk

Lees meer

Blok Borduren

Wat doet Blok Borduren?

Blok Borduren is specialist in het borduren van tekst en logo's op bedrijfskleding en textiel. Daarnaast kun je hier geborduurde kado's met naam laten maken. Wij helpen met het verbeteren van de webwinkel en het verhogen van de conversie. Blok Borduren heeft winkels in Wezep en Hattem. Wij zijn in dit proces een onafhankelijke partner die meehelpt en meedenkt om BlokBorduren.nl tot een succes te maken.

Blok Borduren

Lees meer

©2015 Heibrink Internet Diensten - Maisakker 4 8091 MZ Wezep KvK-nummer: 08123277 / BTW Nr: NL 1928.35.762.B01 Tel: 06-137 83 844

Alle rechten voorbehouden - Design door MediaGraphic